Sukalde Koplak: Kalabaza krema, ‘creep’ak eta sagar erreak

Sukalde Koplak: Kalabaza krema, ‘creep’ak eta sagar erreak

Sukalde Koplak: Kalabaza krema, ‘creep’ak eta sagar erreak

Kulturaz Kooperatibak eta Elikaguneak elkarlanean ondu dugun sukaldaritza programaren 3. atal honetan, kalabaza krema ‘creep’ak eta sagar erreak prestatu dizkigute Xabier Bereziartua eta Xabier Izagirrek. OSAGAIAK: Kalabaza purea: kalabaza, naranja, tipula, brokolia, baratxuri germinatuak, gaztainak, olioa eta gatza. Creep-ak (masa): 250 gr. esnea, 150 gr. irina, 3 arraultza, olio pixkat. Creep-ak (betegarria): tipula, oilasko izterra, baratxuria, sagarra, sagardoa, gatza eta olioa. Sagar erreak: Sagarra, gurina, intxaurrak, kanela hautsa, azukrea, sagardoa eta ardi gazta

 

 

Sortzailea

Kulturaz kooperatiba

 

Data

2019.12.06

 

Lekua

Sanagustin kulturgunea

 

 

Fitxategi mota

Bideoa

 

Iraupena

19:19

 

Creative Commons lizentzia
Lan hau Creative Commons Aitortu-EzKomertziala 4.0 Nazioartekoa lizentzia baten mende dago.